Perunding Emas: Laporan Harga Emas 7 Hingga 12 Ogos 2017
close

2017-08-11

Laporan Harga Emas 7 Hingga 12 Ogos 2017

Laporan harga emas untuk mingguan bulan ogos ni jom tengok graf harga dibawah.Okey,untuk minggu ni,harga emas ditutup dengan penuh aksi bergaya,apabila mencatat peningkatan harga.Bagi saya yang tinggi sejak beberapa minggu kebelakangan ini.


Laporan Harga Emas 7 Hingga 12 Ogos 2017
Laporan Harga Emas 7 Hingga 12 Ogos 2017

Harga emas ditutup tinggi pada minggu ini dengan melepasi level $1292.50 seaun.Dijangkakan pada minggu depan,akan berlaku penurunan setelah kenaikan yang diramalkan sebelum ini Harga Emas Diramal Turun Minggu Depan.

Kalau menurut analisis untuk harga emas minggu depan,dijangkakan harga emas mampu bergerak sehingga ke paras $1270.00.Tapi minggu ini harga emas sudah pun melepasi level yang tingg iaitu $1290.00.Apakah harga emas boleh melepasi paras $1300.00 seaun ?Ini menarik sekali untuk dibincangkan.Kerana,kalau harga emas mencecah $1300.00,pasti akan ada ramal pelabur mula beralih kepada emas.

Tapi,adakah harga emas kembali turun?Tapi apapun sekarang harga emas masih dalam kedudukan nak naik lagi.Mungkin sekadar berlegar-legar di paras $1280.00 sebelum turun balik ke paras $1255.00.

Harga emas dilihat gemar bermain dalam paras $1250.00 sebelum naik hingga ke paras $1270.00.Sebelum turun balik keparas $1255.00 untuk turun keparas lebih rendah.

Dapatkan Apple Iphone Murah Sekarang Di SH IPHONE ORI MALAYSIA (SET IMPORT)

Dapatkan Apple Iphone Murah Sekarang Di SH IPHONE ORI MALAYSIA (SET IMPORT)

Untuk tahun ini,harga emas dilihat sukar menembusi level $1300.00,tapi bagi saya ini sesuai untuk tujuan menanam modal.Emas sesuai untuk simpanan dan mendapat keuntungan jangka panjang.Tambahan lagi,emas dijangka diniagakan pada paras rm500 segram pada beberapa tahun akan datang.

Sebagai peminat emas dan gemar menyimpan emas sebagai aset,saya mencadangkan agar anda memiliki sedikit simpanan dalam bentuk emas.Ini kerana,emas adalah logam yang kalis inflasi.Banyak lagi sebenarnya fungsi emas.

Memandangkan keadaan ekonomi Malaysia dilihat agak positif pada pertengahan tahun ini,tibalah masa untuk memperkuatkan lagi aset simpanan dua dalam satu.

Aset Simpanan Dua Dalam Satu (2 IN 1)

Maksud 2 dalam 1 ni saya huraikan begini.Anda ingin membuat simpanan.Tapi dalam masa yang sama,simpanan anda itu TAK SUSUT NILAI.Faham?sekarang fikirkan bentuk simpanan yang tak mudah susut nilai.EMAS?ya betul.Emas adalah item yang susah nak susut nilai.Berapa harga seekor kambing tahun 1400 yang lalu? 1 dinar.Bandingkan harga kambing sekarang.Masih 1 dinar.Masih tetap kukuh.Dinar diperbuat dari emas.Kerana tu harga kambing tetap 1 dinar.

Jadi simpanlah dinar atau dalam bentuk emas seperti goldbar.Dinar dan goldbar amat sesuai dan paling mendapat sambutan dipasaran.

Macam mana nak mulakan?

Simpan sikit-sikit.Boleh dapatkan dulu dengan suku dinar atau 1/4 dinar.Atau boleh juga dapatkan goldbar seberat 1gram setiap bulan dengan harga yang menarik dan mampu milik.

Langkah ini dapat memberikan ruang dan keselesaan bagi sistem ekonomi anda dalam membentuk simpanan jangka panjang,selain memastikan NILAI SIMPANAN TETAP KUKUH.

Dimana nak dapatkan goldbar dan dinar?anda boleh hubungi saya untuk membeli Dinar dan Goldbar.Harga ditawarkan mampu milik semua lapisan masyarakat.Anda boleh hubungi saya seperti dibawah atau tinggalkan pesanan untuk saya hubungi anda semula.Inn shaAllah.

Produk EMas termurah di malaysia
Goldbar 999
Produk EMas termurah di malaysia
Syiling Emas 999
Produk EMas termurah di malaysia
Dinar 999
Contoh Syiling Emas 999
Contoh Syiling Emas 999

LIKE DAN PM page rasmi Perunding Emas Malaysia 
Email pertanyaan ke syedhusseinalmuhammad@gmail.com
Tinggalkan pesanan untuk saya hubungi segera

My Perunding Emas

*Saya adalah ahli powergold berdaftar.Produk diatas adalah keluaran Amesthyst berketulenan 999.Produk mungkin berbeza dari segi rekaan (bentuk,rekaan mengikut siri keluaran),tapi ketulenan tetap dijamin iaitu 999 dan berat.Setiap produk dilengkapi nombor siri sebagai langkah keselamatan dan sebagai sijil sah keluaran amethist


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

© 2014 MyEmasSale | Perunding Emas. All Rights Reserved.

Website tuned by http://myemassale.blogspot.my/

Designed By My-Perunding Emas
© 2014 MyEmasSale | Perunding Emas. All Rights Reserved.

Website tuned by http://myperundingemas.blogspot.com/