Perunding Emas: Seminar Ilmu Emas
close

2016-12-10

Seminar Ilmu Emas

Beberapa seminar dan event oleh syarikat dianjurkan bagi meraih dan berkongsi ilmu tentang kepentingan emas fizikal dalam ekonomi.
Pn.Siti Maryam
Berkongsi pengalaman perniagaan di seminar perniagaan tabung haji Pulau pinang oleh Puan Siti Maryam.

Tumpuan

Kita dapat lihat penyertaan oleh kaum wanita juga tidak kurang,bahkan diluar jangka.Malah,turut menjadi mentor kepada ahli-ahli baru yang ingin mendapatkan pengalaman dan ilmu.Akrab Antara Pemimpin Dan Ahli
Usahawan wanita yang juga merupakan pemimpin perniagaan emas yang sentiasa turun padang membantu usahawan-usahawan baru. semoga lebih ramai usahawan-usahawan emas mampu dilahirkan diseluruh malaysia.

Percutian
DI KOREA!!!..Percutian merupakan salah satu aktiviti menarik yang syarikat tawarkan sebagai penghargaan kepada pemimpin-pemimpin emas yang telah berjaya membina kumpulan dan mencapai jualan yang hebat.

Seminar adalah terbuka kepada ahli bertujuan memantapkan ilmu dan pengetahuan mengenai emas,pengurusan dan bimbingan antara pemimpin dengan ahli,selain meraikan keluarga powergold dan memberikan perhargaan kepada mereka yang berkerja keras dalam memantapkan kumpulan masing-masing.

Anda tidak akan keseorang dalam powergold.Sebaliknya sentiasa dialu-alukan menyertai kami.

My Perunding Emas


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

© 2014 MyEmasSale | Perunding Emas. All Rights Reserved.

Website tuned by http://myemassale.blogspot.my/

Designed By My-Perunding Emas
© 2014 MyEmasSale | Perunding Emas. All Rights Reserved.

Website tuned by http://myperundingemas.blogspot.com/