Perunding Emas: Software Perakaun Sage Ubs
close

2017-06-27

Software Perakaun Sage Ubs

Software Perakaun 
Software Perakaun Sage Ubs


Siapa yang biasa dengan sistem perakaun ubs?berpuas hati dengan sistem ubs sekarang? setakat ini bagi saya yang baru ditugaskan dalam perakaunan mula-mula memang serabut sikit nak fahamkan fungsi dengan sistem perakaunan ni.

Mana tidaknya,bos (pengurus) tempat saya kerja tu punyalah laju dia ajar,sekali imbas pula tu.Tapi mujur,saya dapat masuk dengan cepat.Fokus..fokus..haha..akhirnya dapat juga handle set akaun ubs tu dengan baik.Alhamdulillah.

Jadi saya kongsi sikit pasal sistem ubs ni.Boleh cuba guna sage ubs untuk syarikat atau juga peribadi.
Boleh klik disini SAGE UBS APPLIKASI (PRODUK BERBAYAR) 


Software Perakaun Sage Ubs
Produk dari sage ni berbayar,terdapat pembahagian sistem software yang di khusus kan untuk payroll,akauntan,dan lain-lain cabang ubs.

Contoh diatas tu tentang sistem atau perisian dalam ubs.Perisian yang baik bagi saya ni ikut pengalaman sayalah,adalah menawarkan sistem yang ada backup data,bebas dari ancaman godam,ada sokongan atau support clien,perisian yang terkini dan menawarkan kemaskini kalau ada apa-apa news yang membolehkan ia dikemaskini dan lain-lain lagi.

Setakat inilah,di tempat saya kerja,ia perisian yang digunakan memang okey,tapi bukan perisian sage ni,tapi lain pengeluar.Tapi mungkin masa akan datang,boleh cuba software dari sage sebab nampak lebih friendly banding software yang saya guna sedia ada ni yang agak walaupun okey tapi padat naik sakit kepala orang tengok.

Aii kenapa tertiba buka cerita pasal UBS ni,Sebenarnya nak kongsi pengalaman saja.Semperna hari raya aidilfitri ni,saya mengucapkan selamat hari raya kepada semua yang menyambut perayaan islam ni.Maaf zahir batin.Nak beli emas,hubungi saya okey.Raya ke-4 saya dah kena kerja,sebab cuti tak banyak yang tinggal.Raya aidiladha pun entah cukup tak cuti.Nak simpan stanby.Biasanya paling sikit saya akan stanby 3 hari annual leave untuk kecemasan.


My Perunding Emas


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

© 2014 MyEmasSale | Perunding Emas. All Rights Reserved.

Website tuned by http://myemassale.blogspot.my/

Designed By My-Perunding Emas
© 2014 MyEmasSale | Perunding Emas. All Rights Reserved.

Website tuned by http://myperundingemas.blogspot.com/