Perunding Emas: Barang Kemas Powergold
close

2016-04-18

Barang Kemas Powergold

Barang Kemas

Barangan kemas ini seperti cincin emas,rantai emas,rantai kaki,gelang,rantai tangan,dalam kata mudah barangan perhiasan kaum hawa.

Barang KemasBarang kemas Powergold dijamin diperbuat daripada emas 916 (22k).Satu lagi tidak segan saya nak kongsikan adalah barangan kemas selalunya diperbuat dari logam emas dengan sedikit campuran logan lain bagi memberikan ikatan antara logan untuk dibentuk menjadi sebuah barangan perhiasan lalu disebut sebagai emas 916 setelah berlaku proses pencampuran ems dan logam lain.

Ini perlu kerana sifat emas adalah lembut jadi perlunya sedikit campuran dalam peratusan rendah bersamaan dengan standart emas 916.916 itu adalah ukuran ketulenan.Jika barangan kemas itu tertulis 916,maka ketulenan ia mesti mencapai 916.

Andai kata,emas 999 dijadikan sebentuk cincin,ianya akan mengalami mudah bengkok,patah ataupun sedikit kemek kerana tersangat lembut.Sebab itu para atlet yang memenangi pingat emas di sukan olimpik sebagai contoh akan gigit pingat mereka sebagai tanda simbolik bahasa emas yang mereka menangi itu adalah emas tulen yang mudah terkesan jika digigit hehe....

Barangan Kemas Powergold

Tidak hanya Goldbar,Dinar,Syiling Emas,powergold tampil menarik apabila menawarkan barangan kemas yang perbagai pilihan baik dari segi rantai emas,cincin emas,gelang,rantai kaki dan sebagainya boleh anda dapatkan di dalam satu katalog barangan kemas.

Pppsss....Semua ini,anda boleh dapatkan dengan murah dengan menjadi ahli


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

© 2014 MyEmasSale | Perunding Emas. All Rights Reserved.

Website tuned by http://myemassale.blogspot.my/

Designed By My-Perunding Emas
© 2014 MyEmasSale | Perunding Emas. All Rights Reserved.

Website tuned by http://myperundingemas.blogspot.com/